Ons Team

Hieronder zal het team van de IJsprinses zich kort aan u voorstellen.
Even voorstellen....

Tanja

Ik ben Tanja Berntsen, geboren en getogen in die mooie stad achter de duinen: Den Haag. Moeder van twee jongens en getrouwd met Rolf!

Vanaf mei 2015 ben ik begonnen met IJsprinses. Ik had al jaren een leuke baan maar wilde toch iets anders. Waar ik eigenlijk al die jaren al van droomde. Iets voor jezelf beginnen! Maar wat? In ieder geval iets wat mensen blij maakt! Wat dan heb je toch de mooiste baan? Mijn vader inspireerde mij met zijn traditionele ijskarren. Hij had de stap genomen om op zijn 53ste voor zichzelf te beginnen en wat een plezier en enthousiasme straalde van hem af. Dat wilde ik ook! Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of hij misschien een mobiel ijskarretje voor mij kon maken wat ik overal mee naar toe kon nemen. Dat deed hij met alle liefde!

Ondertussen was ik al met een schminkcursus begonnen omdat ik wel al in gedachte had om meer dan alleen met ijs aan de slag te gaan. Na en paar maanden onbetaald verlof te hebben gehad nam ik de stap om mijn baan op te zetten en mij te focussen op IJsprinses. Ik geniet volop van wat er op mijn pad komt.

Inmiddels zijn de prinsessen grote vriendinnen van mij, ben gek op het schminken van al die blije kindergezichtjes, maar wat is het toch ook leuk om jong en oud te verrassen met een ijsje of een heerlijk portie poffertjes! En wat denk je van die heerlijke zoete suikerspin met ijs? Al een feestje op zich! Mensen zoals u inspireren mij en daarom zit mijn hoofd vol met nog meer leuke ideeën en dromen die ik hopelijk graag in de toekomst mag waarmaken!

Even voorstellen....

Linda

Hi!

Ik ben Linda, 19 jaar en werk sinds kort bij de ijsprinses. Ik studeer Facility Management en ben een echte Disney fan. Ik heb Tanja leren kennen toen ze met haar ijskraam en schmink spullen op een ladies night van de sportschool Fitzo stond.

We raakten met elkaar aan de praat en al gauw was ik super enthousiast door Tanja haar werkzaamheden. Toen heb ik me eigenlijk aangeboden als werkneemster en toekomstige prinses ??

Nu na een paar keer werken ben nog steeds super enthousiast!

Even voorstellen....

Melanie

Ik ben Melanie, 22 jaar en sinds een jaar of drie ken ik Tanja. Wij kennen elkaar van De Uithof, hier geef ik ski- en snowboardles. In de afgelopen drie jaar heb ik ook twee winterseizoen lesgegeven in Oostenrijk, voornamelijk aan kinderklasjes. Ik vond dit een erg leuke ervaring en wie wil er nou niet vijf maanden kunnen skiën en snowboarden. Tegenwoordig heb ik de bergen ingeruild voor een studie. Ik doe nu de opleiding SPH en ik vind dit een erg leuke studie.

Sinds een tijdje help ik Tanja bij de kinderfeestje of bij andere boeking het is erg leuk om kinderen (en volwassenen) blij te maken met een lekker ijsje of met hun droom prinses.

Even voorstellen....

Tina

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tina Broek, getrouwd en moeder van 2 kinderen, wonend in Honselersdijk.

Ik heb mijn eigen bedrijf onder de naam Oekeboek, waarmee ik onder andere schmink en kinderfeestjes organiseer net als Tanja.
Daarnaast maak ik ook 3d afdrukken van gips van het lichaam en zwangerschapsbuiken welke ik ook decoreer. Ik heb hiervoor een eigen atelier in Honselersdijk.

Ik werk regelmatig samen met Tanja, of dit nu onder haar vlag is of de mijne. We zitten op eenzelfde golflengte qua denken en omgaan met kinderen; lekker gek en inventief.

Lieve groet, Tina Broek

Even voorstellen....

Kim

Hoi lieve mensen,

Mijn naam is Kim van Veen, getrouwd en mama van Nika en Noud.
Na mijn opleiding bloem en interieur ben ik in 2006 mijn eigen bedrijf begonnen onder de naam KimStyling.
Mijn hoofdtak is bruidswerk en het aankleden van feestjes met bloemen en decoratie.
Daarbij verzorg ik ook kinderfeestjes (iets creatiefs doen) en schminken.
Tanja en ik kennen elkaar al jaren. Sinds kort werken wij ook regelmatig samen.
Allebei houden wij van mensen en kindjes blij maken!